Uppdatering 18/1

Va på en till cellgiftsbehandling förra onsdagen, brukar ta ca 1 vecka innan man "mår normalt" igen. Ingenting smakar o allt går upp o ner o illamåendet e inte kul o inte kortisonkickarna heller som e jobbiga att hitta balansen med. Adrenalinet pumpar o man känner sig oövervinnerlig o otröttlig men kroppen gillar det inte. Tog de sista igår så nu blir det bättre iaf.

2 planerade behandlingar till, 2/2 och 23/2 sen en ny skiktröntgen. Hoppas svaren e bättre än förra, att alla metastaser krymper istället för att några växer också. Läkarna hade ingen förklaring på det...


Skulle träffat barnen idag hos min mor för hon fyller år men de är inte alls krya så vi vågar inte pga mitt svaga  immunförsvar, känns tufft :((

Waranvärdet har varit lite lågt men stabiliserades i några dagar för att sen nu i måndags bli för högt, nytt prov igen på torsdag, jävla åkande framotillbaka till lab :(  För lågt värde innebär en ny risk för propp eller att den gamla inte upplöses o ett högt värde innebär att blodet blivit för tunt o risken ökar för blödningar.


Arbetet att få inredningen i huset fortskrider, mkt gjort men ack så mkt kvar men som nämnt, man får göra det bästa i kaoset.

<3 En dag i sänder <3




Kommentarer
Postat av: Jonathan Dahlback

Detta är så orättvis, varför ska en så bra person som du få detta skit ? Hoppas verkligen att du klarar dig igenom denna sjukdom och att du får ett underbart liv många år framåt.. Tänker på dig Sirpa och i mina ögon är du Superwoman, du är starkare än sjukdomen :)



Kram Jonis !!

2011-01-18 @ 09:54:26
Postat av: Sirpa

Jonis du e helt underbar! 1000 varma kramar till dig!

2011-01-18 @ 16:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback